Barion Pixel

Garanciális feltételek:
Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra és garanciára vonatkozó szabályozás szerint értékesítjük.

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek.Ezáltal az Önnek legkényelmesebb garanciális ügyintézést tudjuk nyújtani.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 6 hónap jótállást vállalunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön megjelöljük! A jótállási idő kezdete a kiálított számla dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

  • A termék teljes gyári csomagolása minden gyári tartozékkal
  • A  nyugta vagy számla egy példánya

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk sajnos a jótállási igényt elfogadni!

A garanciális problémával cégünknek visszaküldött terméket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki a vonatkozó jogszabályok betartása mellett intézkedik a mielőbbi javíttatásról. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 2 hét, de a forgalmazók fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben meghosszabbodhat.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor csere lehetőséget biztosítunk.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során következett be . A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások ( pl. éles tárgy által keletkezett vágás stb. ) cseréjének elkerülése miatt a forgalmazók csak a beszállító partnerek szakvéleménye alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a forgalmazó telefon számán. Ha a beszállító partner kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék cseréjét.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos beszállító partnerének szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárlót terheli.

Amennyiben a  jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy a termék jótállási ideje iránt érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.