Barion Pixel

Előfordult már veled hogy olcsón vásároltál munkavédelmi lábbelit és nem sokkal az után hogy elkezdted használni a talpa elvált a felső részétől a munkavédelmi cipőnek, esetleg keresztbe repedt? Vagy pont ellenkezőleg, egy kisebb vagyont költöttél el és azt hitted hogy minőséget kapsz érte, de sajnos csalódnod kellett?

Azt szokták mondani, hogy a fél életed alvással töltöd, ezért nem mindegy, hogy milyen ágyban alszol. Az életed másik felének jó részét pedig munkával töltöd.

Szerintünk nem mindegy, hogy milyen munkavédelmi cipőt, vagy munkavédelmi bakancsot, esetleg munkavédelmi szandált viselsz munka közben.

Rengeteg munkavédelmi lábbelit gyártó cég található manapság a világon, ezért nagyon nehéz kiválasztani magadnak a legmegfelelőbbet.

Sok esetben nem az ára fogja meghatározni a választásodat, de ha mégis, mi itt a munkaruhazatibolt.com -nál óvva intenénk téged a nagyon olcsó, a többnyire távolkeleten gyártott daraboktól. Azok csak hasonlítanak az igazi munkavédelmi bakancsra vagy munkavédelmi cipőre.

Náluk az alapanyagok felhasználásánál a szempont csak a költséghatékonyság. Egyszerűen, olcsón sokat gyártani. Nem is beszélve a vegyi anyagokról amiket a gyártás során felhasználnak, melyek károsak lehetnek az egészségedre.

Szinte elég megizzadnia a lábadnak egy hosszabb munka során, és a nedvesség hatására ezek kemikáliák kioldódnak, majd a bőrödön keresztül a véráramba jutva felszívódnak a szervezetedbe.

Ez hosszú távon nagyon komoly egészségügyi kockázattal jár.

Sajnos az emberek több mint 70%-a az építőiparban, a szerelő iparban, de szinte mindenhol, ahol munkavédelmi lábbeli az előírás, ilyen olcsó munkavédelmi cipőket vagy munkavédelmi bakancsokat hordanak. Ennek az is az oka, hogy a cégek, a költséghatékonyság miatt, a munkavédelmi termékek beszerzésén sokat spórolnak.

Persze tisztelet a kivételnek! Napjainkban egyre többen kezdenek nagyobb figyelmet szentelni a minőségi munkavédelmi cipők és munkavédelmi bakancsok beszerzésére. Céges szinten is.

Jól dolgozni csak úgy lehet, ha a munkafeltételek, a kényelem és a biztonság minimum 100%-os!

Mi a munkaruhazatibolt.com -nál azt mondjuk, hogy a minőségnek és kényelemnek mindig elsőbbsége van!

A ToWorkFor munkavédelmi lábbelik Portugáliában készülnek. Innovatív gyártó cég, melynek legfőbb célja az, hogy prémium minőséget készítsenek a felhasználóknak, kedvező áron.

Férfiaknak és hölgyeknek is, nagyon széles méret skálában. Munkavédelmi cipőik és bakancsaik kényelmesek, biztonságosak és tartósak. A legmodernebb technológiával készülnek, betartva minden előírást a gyártás során. Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően a gyártó, 2018-ban a Párizsi Expon innovációs díjat kapott.

Prémium minőség, biztonság, kényelem, kiváló megjelenés, és kiemelten hosszú élettartam, mindez kedvező áron!  Ráadásul mindez 1 év garanciával!

Ezt mind megtalálod a ToWorkFor munkavédelmi lábbelik kínálatunkban itt a munkaruhazatibolt.com -on!

Válaszd a minőséget! Válaszd ToWorkFor termékeinket!

Válaszd munkaruházati bolt kínálatunkat!
Vásárolj bizalommal! Nem fogsz csalódni!

Üdvözlettel:
Nomád Kft.
www.munkaruhazatibolt.com

Lentebb néhány film a ToWorkFor cégről, és az általik gyártott munkavédelmi lábbelikről.